H.G. nr. 1.386 din 27.11.2003 -modificarea si completarea H.G. 400 din 2003


HOTARĀRE nr. 1.386 din 27 noiembrie 2003
pentru modificarea si completarea Normelor metodologice privind organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, aprobate prin Hotarārea Guvernului nr. 400/2003

- extras -

........

21. Alineatul (1) al articolului 53 va avea urmatorul cuprins:
"Art. 53. - (1) Cheltuielile pentru īncalzirea locuintelor/ apartamentelor situate īn condominii, indiferent de modul de īnregistrare a consumului de energie termica si de sursa de agent termic, se repartizeaza proportional cu suprafta utila definita īn cartea tehnica a cladirii si īnscrise īn actul de proprietate, iar pentru īncalzirea spaiilor aflate īn folosinta comuna, si anume: casa scarii, culoare, spalatorii, uscatorii, holuri si altele asemenea, se repartizeaza proportional cu cota-parte de proprietate indiviza care īi revine fiecarui proprietar, astfel cum aceasta este īnscrisa īn actul de proprietate sau cum a fost recalculata conform prevederilor art. 45."

............


NOTA:
1. Potrivit Ordonantei de urgenta Guvernului nr. 81/2003, sumele cu titlu de
ajutor, luate īn considerare pentru stabilirea sumei de plata , nu pot depasi cheltuielile efectiv repartizate pentru energia termica utilizata īn scopul īncalzirii locuintei si prepararii apei calde.
2. Sumele īnscrise la coloana 3 trebuie sa reprezinte contravaloarea gigacaloriilor pentru īncalzire si apa calda, defalcate pentru apartamentele respective.

.....

descarca fisierul!


NEWSLETTER