Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/admbl/public_html/index.php on line 36
administratordebloc

Deprecated: Non-static method PEAR::getStaticProperty() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/admbl/public_html/lib/pear/HTML/Template/Flexy.php on line 208

Cerere de chemare in judecata


Cerere de chemare în judecată privind obligarea la plata cheltuielilor restante

Domnule Preşedinte,

Subscrisa Asociaţia de Proprietari Bl. ..................., cu sediul în loc. ...........................…......., str. ...........................,   nr. ................, judeţul/sector ……………........, cod fiscal nr. .............................., cont bancar nr. ………………............, deschis la C.E.C./ banca .............................................................., înregistrată în Registrul asociaţiilor de proprietari al Judecătoriei judeţ/sector …………......................, sub Dosar nr. …..../…………......., prin reprezentantul legal   ............................, în calitate de presedinte, chem în judecată şi personal la interogatoriu pârâtul ………………....., domiciliat în loc. ..........................................., bl. .........................., sc. …......, et. …...., ap. ........, sector/judeţ …….........., în calitate de proprietar, pentru a fi obligat la plata sumei de ................................................... lei reprezentand cote de întreţinere restante aferente perioadei .........................................................................., a sumei de ................................... lei reprezentând restanţe la actualizarea fondului de rulment şi a sumei de ................................... lei reprezentând penalităti de întârziere.

În fapt, pârâtul, în calitate de proprietar al apartamentului nr. ..........., din blocul .................., situat în loc..................., str. ......................................................, nr. ..............., nu a mai achitat cotele de întreţinere aferente acestui apartament din luna .................................. şi până ……………………………………..., cuantumul total al acestora ridicandu-se la ...............................….. lei la care se adauga fondul de rulment neachitat, în valoare de ............................................. lei si penalităţi de întârziere în valoare de ………………..…………… lei aplicate de asociaţia de proprietari conform sistemului propriu de penalizări sau facturate de către furnizorii de utilităţi şi repartizate proporţional cu contravaloarea consumului aferent apartamentului pârâtului şi neachitat de către acesta.

De asemenea la cotele de întreţinere lunare au fost/n-au fost calculate penalităţi de ..... %/zi de întârziere, după trecerea unui termen de ………….. de zile de la data scadentă pentru plată, conform hotărârii Adunării Generale din data de .........................................., totalul acestor restanţe ridicandu-se la valoarea de ................................................ lei.

În drept invocăm dispoziţiile art. 34 din H.G. 400/2003 şi art. 49 alin 1 din Legea 230/2007

 

Data ……………….……

Semnatura şi stampila

 

Domnului Preşedinte al Judecătoriei .................................................

 

 


NEWSLETTER